Spelfouten kosten MKB ondernemers onnodig veel opdrachten

Veel MKB ondernemers staan er niet bij stil dat spelfouten in een offerte, brochure of website er voor zorgen dat veel opdrachten onnodig verloren gaan. Door een MKB bedrijf of organisatie met spelfouten te presenteren wordt er bij mensen een negatief beeld gevormd, terwijl u als MKB ondernemer weet hoe belangrijk een goede eerste indruk is. Door spelfouten worden er bewust en onbewust vraagtekens gezet bij de kwaliteit van uw producten en diensten. En dat is terecht. Wanneer u als MKB bedrijf of organisatie niet in staat bent om u foutloos te presenteren, dan zal er aan uw producten of diensten ook wel het nodige mankeren. Woorden als accuraat en hoge kwaliteit krijgen bij potentiële klanten een andere lading. Laat daarom altijd uw teksten corrigeren door de correctoren van uitgeverij 2BC.

Teksten corrigeren zorgt voor een voorsprong

Helaas staan vandaag de dag in veel offertes, brochures en websites van vooral kleinere bedrijven en organisaties behoorlijk veel onnodige spelfouten. De reden hiervoor is, dat de focus ligt op het werk. Op zichzelf heel begrijpelijk, maar zoals al aangegeven zijn spelfouten en taalfouten eenvoudig te voorkomen door al uw teksten te laten corrigeren door een gecertificeerd tekstbureau. Realiseer u dat een foutloze offerte, brochure of website u een voorsprong geeft op uw concurrenten. U komt bij mensen die in uw bedrijf geïnteresseerd zijn goed en betrouwbaar over. Kortom u maakt een uitstekende eerste indruk. De kans dat u wordt uitgenodigd voor een gesprek of de opdracht krijgt is groot.

Aantrekkelijk MKB tarief voor teksten laten corrigeren

2Vanhorssen.com hanteert voor teksten corrigeren door een gecertificeerde tekstschrijver een aantrekkelijk tarief. Exclusief voor MKB ondernemers hanteren wij namelijk een tarief van € 45,00 per uur exclusief btw. Wij kennen geen minimum orderbedrag zoals veel tekstbureaus wel doen. Voor het controleren en corrigeren van bijvoorbeeld een gemiddelde offerte komen de kosten voor teksten corrigeren uit op circa € 15, – per offerte exclusief btw. U heeft dan de zekerheid, dat u zich als bedrijf of organisatie professioneel presenteert.