2Vanhorssen.com Kenniscentrum voor het MKB

Wanneer u als MKB ondernemer of manager te maken krijgt met een stagnerende omzet of u voornemens bent om een nieuwe activiteit op te starten, dan moet u beslist de ervaren specialisten van het Kenniscentrum voor het MKB in gaan schakelen. 2Vanhorssen.com beschikt namelijk over een team ervaren specialisten, waarop u tijdelijk een beroep kunt doen en die de spreekwoordelijke klappen van de zweep kennen. Hierdoor verliest u geen kostbare tijd. U kunt er van verzekerd zijn dat uw uitdaging professioneel wordt uitgevoerd.

Samen met u wordt elke uitdaging een succes

De ervaren specialisten van het Kenniscentrum voor het MKB hebben voor veel uitdagingen een oplossing. Samen met u maken zij van managen en ondernemen een succes door het combineren van ervaringen, innovaties, doel- en praktijkgerichte oplossingen in de ruimste zin van het woord. Alle activiteiten van de ervaren specialisten van het Kenniscentrum voor het MKB zijn omzetgerelateerd. Wij kiezen bewust voor kwalitatieve oplossingen, die ook op de middellange termijn voor succes zorgen.

Samen met u wordt elke uitdaging een succes
wie zijn wij

Innovatieve MKB bedrijven hebben geen omzetproblemen

Ook wanneer de vraag stagneert hebben innovatieve MKB bedrijven geen omzetprobleem. Deze MKB bedrijven passen hun bedrijfsactiviteiten aan en maken efficiënt gebruik van de communicatiemiddelen, die er vandaag de dag ter beschikking staan. De ervaren specialisten van het Kenniscentrum voor het MKB kunnen hier samen met u ook voor zorgen. Naast expertise en ervaring beschikken zij over e-commerce producten en diensten, waarmee u de achterstand op uw concurrenten om kunt buigen in een voorsprong.