Laat uw teksten altijd redigeren door een gecertificeerd tekstbureau

Bij MKB ondernemers en kleine organisaties staat werken centraal. Laat daarom altijd uw teksten redigeren door het gecertificeerde tekstbureau voor het MKB, wanneer u met uw bedrijf of organisatie naar buiten treedt. De geringe investeringskosten voor teksten laten redigeren van offertes, brochures en websites verdient u feitelijk direct terug. Het rendement van uw offertes zal aanmerkelijk gaan stijgen, omdat u zich als MKB bedrijf dankzij een heldere en foutloze zakelijke offerte optimaal presenteert. Belangstellenden geloven uw offerte waarin staat dat u professioneel en accuraat werkt. Dit in tegenstelling tot het verleden. Een offerte met taalfouten maakt u als MKB ondernemer namelijk kansloos en ongeloofwaardig. De negatieve beeldvorming heeft dan al plaatsgevonden. Dit geldt in het bijzonder ook voor een brochure of website die vol met taalfouten en stijlfouten staat. Door prospects wordt dit gezien als een brevet van onvermogen.

Teksten redigeren verhoogt het rendement van uw MKB bedrijf

Het spreekwoordelijke mes snijdt aan twee kanten, wanneer u van al uw uitingen de teksten laat redigeren. Goed omschreven voorwaarden en beschrijvingen die niet voor tweeërlei uitleg vatbaar zijn besparen kosten. Foutloze offertes, brochures en websites zorgen er voor, dat u zich als MKB bedrijf of kleine organisatie positief en professioneel profileert. Het rendement van uw offertes zal sterk verbeteren. Profileren wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Realiseer u terdege, dat een consistente huisstijl zonder fouten zorgt voor een hoge mate van herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Dankzij teksten redigeren voorkomt u onnodige taal- en stijlfouten en het gebruik van vakjargon. Teksten redigeren zorgt ervoor dat uw teksten toegankelijk zijn en veel beter gelezen worden door uw doelgroep.

Speciaal MKB tarief voor teksten redigeren

Voor teksten redigeren door een gecertificeerde tekstschrijver hanteren wij een speciaal MKB tarief. MKB ondernemers betalen slechts € 45,00 per uur exclusief btw. Voor teksten redigeren hanteren wij geen minimum orderbedrag. Opdrachten van € 25, – komen bij ons dan ook met grote regelmaat voor. Wij kiezen met teksten redigeren bewust voor een betaalbare vorm van dienstverlening.