Zet uw bedrijf foutloos en onderscheidend in de markt

redactie support

Zonder te generaliseren tonen onderzoeken aan dat de meeste MKB ondernemers en managers van organisaties geen moeite hebben met verbaal communiceren. Daar staat tegenover dat men met het opstellen van een professionele offerte, teksten voor een brochure, nieuwsbrief, SEO teksten of website veel meer moeite heeft. Een gebrek aan tijd en eenvoudigweg de vaardigheid zijn hier de oorzaak van. Redactie Support zorgt ervoor dat u zich positief in de markt neerzet. En juist in deze dynamische tijd is het van het grootste belang dat u op een positieve manier gezien en gevonden wordt. De juiste toon en stijl zijn van eminent belang, maar dat weet u ongetwijfeld uit eigen ervaring. Waarom leest u sommige stukken wel en andere niet?

Offerte service is een lucratieve vorm van redactie support

De ervaren en gecertificeerde tekstschrijvers van tekstbureau 2Vanhorssen.com worden frequent ingeschakeld voor offerte service. Deze lucratieve vorm van redactie support is voor veel MKB ondernemers een uitkomst en verhoogt aantoonbaar het rendement van offertes. Veel opdrachten gaan namelijk onnodig verloren, omdat er in een offerte spelfouten zitten en de opstelling een onsamenhangend verhaal is. Offerte service van ons gespecialiseerde tekstbureau zorgt er voor, dat uw offerte foutloos is en overzichtelijk wordt gepresenteerd. MKB ondernemers betalen voor offerte service een tarief van € 45,00 per uur exclusief btw. Offerte service voor een gemiddelde offerte komt op circa € 25, – exclusief btw.

Redactie support nieuwsbrieven, brochures, persberichten en websites

Voor het schrijven van nieuwsbrieven, brochures, persberichten en webteksten kunt u de ervaren en gecertificeerde tekstschrijvers van tekstbureau 2Vanhorssen.com inschakelen. Zij beschikken over de kennis en het vakmanschap om uw boodschap over te brengen.