SEO specialist MKB sinds 1999

SEO specialist MKB

/SEO specialist MKB
SEO specialist MKB2019-02-16T06:32:16+00:00

SEO specialist MKB sinds 1999

Het inschakelen van een gecertificeerde SEO specialist MKB is voor elk bedrijf zinvol. Waarom zult u wellicht zeggen? Onderzoeken tonen aan dat binnen de zoekmachines het van groot belang is dat uw bedrijf op de eerste 2 pagina’s van een zoekopdracht gevonden wordt. Negentig procent van alle potentiële klanten die  op zoek zijn naar een bepaald product of dienst maakt een keuze uit bedrijven die staan op de de eerste pagina van de organische resultaten. 10% van alle potentiële klanten die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst kijkt tot en met pagina twee. Niet voor niets betaalt u voor advertenties op de eerste twee pagina’s aanzienlijke bedragen. Wanneer u wilt dat ook uw MKB website op relevante zoekwoorden combinaties gezien en gevonden wordt in de toonaangevende zoekmachines, schakel dan de expertise van de ervaren SEO specialist MKB van 2Vanhorssen.com in. Als zeer ervaren SEO specialist MKB weten wij met welke SEO aspecten rekening gehouden moet worden om op relevante zoekwoorden combinaties door potentiële klanten gezien en gevonden te worden. En minstens zo belangrijk continue acties onderneemt om gerealiseerde topposities te behouden, omdat zoekmachines met  regelmaat updates doorvoeren die op het gebied van SEO de nodige aanpassingen vereisen. De SEO specialist MKB van 2Vanhorssen.com toont sinds 1999 aan dit vak te verstaan gezien de meer dan 800 bedrijven die voor zijn expertise gekozen hebben. En daar zijn wij best een beetje trots op.

Zoekmachine optimalisatie door dé SEO specialist MKB

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimisation. In Nederland ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Wanneer u een gecertificeerde SEO specialist MKB als 2Vanhorssen.com inhuurt, schakelt u de kennis in van een SEO expert die verstand heeft van de werking van zoekmachines en weet binnen welke kaders gewerkt mag worden. Sinds 1999 biedt onze SEO specialist MKB haar diensten aan bedrijven en ZZP-ers aan en worden online marketeers opgeleid. Voordat de ervaren SEO specialist MKB voor u aan de slag gaat wordt er eerst een zoekwoorden analyse gemaakt. Hieraan zijn € 55,00 (exclusief 21% btw) kosten verbonden. Wij doen dit op basis van een intake gesprek dat wij met u hebben gehad. Mocht uit de resultaten van de zoekwoorden analyse blijken, dat er onvoldoende kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf met e-commerce zijn nemen wij uw opdracht niet aan. Net als u willen wij scoren en wanneer je als SEO specialist MKB weet dat je aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen goede resultaten kunt waarmaken moet je er ook niet aan beginnen. Zien wij die kansen wel dan gaan we graag samen met u duurzaam aan de gang.

Wat u mag verwachten van de SEO specialist MKB

Wanneer u de expertise van een SEO specialist MKB inhuurt als 2Vanhorssen.com mag u op de middellange termijn verwachten, dat uw website op relevante zoekwoorden combinaties 24/7 gezien en gevonden wordt in de toonaangevende zoekmachines. Daarnaast zal de routing binnen uw organisatie geoptimaliseerd zijn, zodat aanvragen en bestellingen op de juiste wijze worden verwerkt. Top posities binnen de zoekmachines kan onze SEO specialist MKB nooit garanderen, omdat de zoekmachines geen eigendom zijn van 2Vanhorssen.com Uit bovenstaande heeft u wel kunnen opmaken dat hij/zij alleen voor u aan de gang gaat wanneer hij/zij mogelijkheden ziet voor uw bedrijf. Anders wordt een SEO opdracht door ons beslist niet aangenomen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze SEO specialist MKB stuurt u een e-mail naar info@2vanhorssen.nl of belt u tijdens kantooruren telefoon 0591 – 855 107.