De nieuwste relatiegeschenken voor elk budget

ls lid van de PSI (Präsent Service Institut – de Europese overkoepelende organisatie van relatiegeschenken leveranciers) kan 2Vanhorssen.com u elk gewenst relatiegeschenk leveren in de meest uiteenlopende klassen. Wij beschikken over de meest voorkomende catalogi op het gebied van relatiegeschenken; van sleutelhanger tot pen en van T-shirt tot elektronische apparatuur. Elke kwaliteit, elke prijsklasse kunnen wij u als relatiegeschenk aanbieden!

Wilt u relatiegeschenken met bedrukking, dan kunnen wij daarin voor u bemiddelen. U hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn, wij verzorgen de voortgang. Wij leveren u nieuwe ideeën voor relatiegeschenken, wij denken creatief met u mee en wij laten u scoren met uw relatiegeschenk bij uw nieuwe en bestaande klanten.

Tegenwoordig zien we steeds meer dat kerstpakketten onder de noemer relatiegeschenken vallen. Bent u op zoek naar een kerstpakket voor uw personeel of relaties dan kunnen wij u een ruim aanbod doen van de mogelijkheden. Er zijn standaard kerstpakketten in allerlei prijsklassen, maar er zijn ook kerstpakketten op maat. Door uzelf samengesteld of voor elke medewerker een persoonlijk kerstpakket naar eigen wens.