Kwalitatieve adresbestanden bedrijven en non-profit organisaties

Kwalitatieve adresbestanden kopen die naadloos aansluiten bij uw klantenprofiel is vakwerk. Hiervoor heeft u beslist de kennis en expertise nodig van een ervaren en onafhankelijke listbroker, want anders krijgt u nooit de gewenste kwaliteit waarnaar u op zoek bent. Een scherp en onafhankelijk profiel van uw klantenbestand is hiervoor het uitgangspunt. Jammer genoeg zijn er altijd managers die denken, dat zij de expertise van een listbroker niet nodig hebben. Zij kopen op basis van een beperkt aantal selectiecriteria on line of via een cd adresbestanden. Op deze wijze adresbestanden kopen is natuurlijk goedkoop, maar in veel gevallen geldt ook hier goedkoop is duurkoop. De kwaliteit valt in de praktijk tegen.

De juiste adresbestanden kopen voor een scherpe prijs

En dat laatste is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Elke organisatie heeft haar eigen specifieke klantenprofiel. Het is van groot belang om te weten waarom klanten voor u hebben gekozen en hoe deze klanten qua samenstelling eruitzien. Via een marktpenetratie analyse laat een ervaren listbroker deze data sterk meewegen bij het adresbestanden kopen. Op basis van zijn expertise en netwerk weet onze ervaren listbroker precies waar hij deze adresbestanden kopen kan. Omdat de listbroker van 2Vanhorssen.com niet gebonden is aan een bepaalde leverancier weet hij als geen ander de juiste adresbestanden voor een scherpe prijs in te kopen.

Informatie over adresbestanden kopen

Wilt u adresbestanden kopen van bedrijven die voldoen aan uw klantenprofiel. Bel dan tijdens kantooruren of stuur een e-mail voor meer informatie naar info@2vanhorssen.nl