Maatwerk bedrijfsadressen maken het verschil

Wanneer u als MKB ondernemer actief bent in het business-to-business segment, zult u met grote regelmaat kwalitatieve bedrijfsadressen moeten kopen, die volledig passen bij het profiel van uw huidige klantenbestand. Op deze wijze blijft u beschikken over voldoende kwalitatieve prospects, die u in staat stellen om nieuwe klanten binnen te kunnen halen.

Hoofdgroepen bedrijfsadressen

U kunt bij onze onafhankelijke listbroker kiezen uit circa 1.817.000 actieve bedrijven in Nederland. Bedrijfsadressen zijn in hoofd- en subgroepen onderverdeeld. De hoofdgroepen bedrijfsadressen waaruit u een keuze kunt maken zijn:

  • Land- en tuinbouw
  • Industrie
  • Nutsbedrijven
  • Handel
  • Transport en communicatie
  • Dienstverlening
  • Zakelijke dienstverlening

Binnen deze hoofdgroepen zitten ongeveer 1.975 subgroepen, die u in staat stellen om een scherpe branche selectie te maken.

Waar moet u op letten als u bedrijfsadressen koopt?

Als u bedrijfsadressen koopt moet u er op letten, dat u de n.a.w. – gegevens verrijkt met de naam van een afdeling en bij voorkeur de complete naam van een functionaris. Doet u dit niet, dan neemt de respons sterk af. Werk daarom met een onafhankelijke en ervaren listbroker en pas op met bestanden die veelal on line en op cd’s tegen zeer lage prijzen worden aangeboden. De kwaliteit van de geleverde bedrijfsadressen bepaalt het succes van uw commerciële inspanningen.

Marktpenetratieanalyse bepaalt samenstelling bedrijfsadressen

Koop pas bedrijfsadressen bij een listbroker, als u scherp heeft hoe uw klantenprofiel eruitziet en welke marketingactie u wilt gaan ondernemen. Doet u dat niet, dan haalt u nooit het optimale uit uw investering. Voor het bepalen van uw klantenprofiel is een onafhankelijke marktpenetratieanalyse aan te raden. Deze kunnen wij desgewenst voor u verzorgen.

Informatie over bedrijfsadressen

Wilt u bedrijfsadressen die voldoen aan uw klantenprofiel? Bel dan tijdens kantooruren of stuur een e-mail voor meer informatie naar info@2vanhorssen.nl