Relatiegeschenken boeken blijven populair

Het aanbod relatiegeschenken is groot en divers te noemen. Dagelijks komen er voor elk budget nieuwe producten en items bij. Aan de creativiteit lijkt geen einde te komen. Toch zijn nog steeds de populairste relatiegeschenken boeken. Waarom dit zo is heeft waarschijnlijk te maken met het moment en de periode van het jaar. Overige momenten om voor relatiegeschenken boeken te kiezen zijn verjaardagen, ziektes of als steun aan iemand.

relatiegeschenken boeken

De keuze is aan U – Godfrey Vanhees

Adviesverkoopprijs: € 19,95

Daarnaast worden veel boeken in kerstpakketten verwerkt of mag er een keuze gemaakt worden uit een beperkt aanbod relatiegeschenken boeken. In veel gevallen gaat een deel van het aankoopbedrag naar een goed doel. Als u voor relatiegeschenken boeken kiest bevelen wij u de biografie
“De keuze is aan U – Godfrey Vanhees” aan. De netto opbrengst van deze roman gaat namelijk volledig naar de Jacqueline Stichting. Deze stichting heeft als doelstelling om de gevaarlijke hiaten in de medische en geestelijke gezondheidszorg bespreekbaar te maken en op te lossen.

Relatiegeschenken boeken bestellen

De 304 pagina’s tellende roman (ISBN 90-77482-01-6) gaat over het gegeven dat in een mensenleven door iedereen op cruciale momenten belangrijke keuzes worden gemaakt die van grote invloed zijn op het eigen levensgeluk. Deze keuzes bepalen voor een groot deel onze eigen gezondheid, verdriet en geluk. Iedereen is volgens de auteur zelf de bepalende factor hoe ons leven zich zowel privé als maatschappelijk ontwikkelt. De adviesverkoopprijs van deze roman is € 19,95. Klik hier om te bestellen of klik op de cover van het boek.

Voor aanbieders van boeken gelden hoge kwantumkortingen

U kunt deze spannende en inspirerende roman bestellen via de link kortingsactie. U ontvangt dan een korting van € 5,- op de adviesverkoopprijs. Voor aanbieders van relatiegeschenken boeken gelden hoge kwantumkortingen. Bel hiervoor tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar info@2vanhorssen.nl