Startende ondernemers kunnen gebruik maken van de kennis en ervaring van 2Vanhorssen.com, zodat zij niet onnodig in één van de vele valkuilen stappen. Een bekend verschijnsel is, dat starters veel te snel geneigd zijn om van het meest gunstige omzetscenario uit te gaan. Speciaal voor hen hebben wij daarom twee pakketten samengesteld te weten:

MKB Starters Pakket Basis:

Het businessplan en in het bijzonder het communicatieplan van de startende ondernemer worden door middel van een Quick Scan doorgelicht. De startende ondernemer ontvangt aanbevelingen en waarschuwingen. Indien niet voorhanden wordt op basis van het communicatieplan een logo en huisstijl ontwikkeld. Na akkoord opdrachtgever worden briefpapier, enveloppen en visitekaartjes ontwikkeld en gedrukt.

MKB Starters Pakket Multimediaal:

Bovenop het Basis Starterspakket wordt er in de feel-and-look van uw bedrijf een website van maximaal 10 pagina’s inclusief een CMS gebouwd, die u in staat stelt om zelf uw teksten aan te passen en rubrieken toe te voegen. Tevens worden aan de startende ondernemer via een introductiecursus van 2 x 2 uur de mogelijkheden en beperkingen van e-commerce gedoceerd. Een internetsite is zinloos als je niets met de vele mogelijkheden doet.