Professionele bedrijfsfilms maken het verschil

Het eerste contact, dat prospects vandaag de dag met een MKB bedrijf of organisatie hebben, verloopt via de website. En dat is niet zo verwonderlijk, want wanneer prospects op zoek zijn naar een specifiek product of dienst raadplegen ze daarvoor als primaire bron het internet. Wanneer een prospect uw website in een zoekmachine gevonden heeft, vindt hier de eerste beeldvorming over uw bedrijf plaats. En deze beeldvorming kunt u met een professionele bedrijfsfilm, die prospects via uw website kunnen bekijken, sterk beïnvloeden. U laat via uw bedrijfsfilm prospects met uw bedrijf kennismaken zoals u het wilt. En dat geeft u een belangrijke voorsprong ten opzichte van uw concurrenten. De praktijk wijst het uit: professionele bedrijfsfilms maken het verschil!

Bedrijfsfilms maken is de corebusiness van ons filmproductiebedrijf

Voor professionele en onderscheidende promotie- en bedrijfsfilms maken bevelen we ons filmproductiebedrijf van harte aan, omdat promotie- bedrijfsfilms maken tot hun corebusiness activiteiten behoort. 2Vanhorssen.com werkt nauw samen met dit team ervaren filmmakers, omdat zij de spreekwoordelijke klappen van de zweep kennen. En dat is voor professionele bedrijfsfilms maken een eis, want een amateuristisch aandoende bedrijfsfilm schaadt de corporate identity. Overigens bedrijfsfilm maken kost aanmerkelijk minder dan u denkt.

Het stappenplan van professionele bedrijfsfilms maken

Voor het maken van professionele promotie- en bedrijfsfilms gaan we als volgt te werk. Allereerst willen we van u weten wat de doelstelling is van uw film. Daarna komen wij bij u op bezoek, want wij willen graag ervaren hoe de sfeer en cultuur in uw bedrijf zijn en van u weten welke producten en diensten u levert. Op basis van deze input gaan onze scriptschrijvers het script voor de bedrijfsfilm schrijven. Wanneer u akkoord gaat met het script gaan we met u een of meerdere draaidagen plannen. Nadat de opnamen hebben plaatsgevonden gaan we het ruwe filmmateriaal bewerken tot de promotie of bedrijfsfilm die u voor ogen heeft.

Het filmproductiebedrijf voor promotie- en bedrijfsfilms maken

Het filmproductiebedrijf waar wij nauw mee samenwerken wordt ook door ons ingeschakeld voor zakelijke promotiefilms. Een bedrijfsfilm maken biedt grote kansen naar klanten toe en is bij uitstek geschikt voor het verhogen van de klantloyaliteit. Probeer in het script van uw bedrijfsfilm enkele belangrijke klanten mee te nemen. Zij zullen zich vereerd voelen.