Bedrijfsjurist MKB ZZP reduceert bedrijfsrisico’s

Als MKB ondernemer heeft u dagelijks te maken met de wet- en regelgeving die van kracht is; u heeft personeel in dienst, gaat contracten met derden aan, u heeft een conflict met een leverancier, u wilt algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden gaan hanteren, noem maar op! Veel MKB bedrijven schakelen voor dergelijke zaken een advocaat in of wachten vaak tot het te rvaren laat is: tot een probleem of conflict zich voordoet. En dan loopt het echt in de papieren. Een gemiddelde advocaat hanteert uurtarieven die variëren van € 150,- tot € 300,-

Een goed alternatief dat net zoveel voor u kan betekenen is in vrijwel alle gevallen een bedrijfsjurist. De kracht van een bedrijfsjurist is het beheersen en reduceren van bedrijfsrisico’s. Een bedrijfsjurist doet dit door het geven van gedegen juridisch organisatie advies over verschillende facetten van uw bedrijf waar problemen (en hoge rekeningen) kunnen worden voorkomen.

De bedrijfsjuristen waarmee 2Vanhorssen.com werkt kunnen u voor juridisch organisatie advies op de volgende gebieden bijstaan:

  • Opstellen of herzien van uw algemene voorwaarden / leveringsvoorwaarden die u hanteert of wilt gaan hanteren
  • Arbeidsrechtelijke advisering
  • Incasso diensten
  • Opstellen van en adviseren over contracten die u hanteert of wilt gaan hanteren, bijv. samenwerkingsovereenkomsten
  • Advies over contracten en algemene voorwaarden die een ander u wilt laten tekenen

Openstaande vraag over juridisch organisatie advies

Juridisch organisatie advies is een breed begrip. Staat uw juridische vraag of het onderwerp waar u meer informatie over zoekt, hier niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op met de bedrijfsjurist van 2Vanhorssen.com.