Sla uw virtuele slag met de Werkende Website

Als ondernemer of onderneming wilt u beschikken over een professionele website, omdat uw website vaak de eerste indruk geeft over uw bedrijf. Toch hebben veel bedrijven hun digitale visitekaartje niet goed op orde. Of ze hebben helemaal nog geen website. Andere bedrijven denken dat ze een goede website hebben, terwijl dit in de praktijk fors blijkt tegen te vallen. Veel MKB ondernemers denken bijvoorbeeld met het eenmalig neerzetten van een website klaar te zijn. Websites verouderen razendsnel, waarbij ze hun effectiviteit nagenoeg geheel verliezen. Dit geldt ook voor de beveiliging. Ze zijn vaak extra kwetsbaar voor hackaanvallen en virussen. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden: de Werkende Website.

De uitgangspunten van de Werkende Website zijn helder

In het maken van de Werkende Website voor uw onderneming zijn wij experts. Onze uitgangspunten zijn helder. Wanneer u door ons uw bedrijfswebsite laat maken kunt u er zeker van zijn dat u zelf eenvoudig uw website kunt aanpassen, uw website veilig is, uw website altijd bereikbaar is en gratis wordt gehost en wanneer uw bedrijf groeit, uw website gewoon kan meegroeien. Het Content Management Systeem achter de Werkende Website is heel anders qua opzet dan de bestaande CMS systemen. Het CMS dat wij gebruiken werkt doeltreffend en is heel gemakkelijk te beheren. Het systeem werkt uw website automatisch bij, waardoor de techniek nooit veroudert.

  • Het beheren van de Werkende Website via een uniek CMS
  • Formulieren voor het ontvangen reacties van websitebezoekers
  • Nieuws met RSS
  • Een geïntegreerd Customer Relationship Managementsysteem
  • Social Media Integratie

Een greep uit de vele opties van de Werkende Website

U kunt als ondernemer kiezen uit drie prijscategorieën voor uw templates te weten Basis, Plus en Pro. Voor ondernemers hebben wij een schitterende brochure ontwikkeld, die u kosteloos kunt aanvragen.