Elk bedrijf heeft te maken met het centraal opslaan van informatie, wil het tenminste haar bedrijfsprocessen kunnen vereenvoudigen en versnellen. Een grote archiefruimte met alle dossiers van klant-, inkoop-, verkoop-, voorraadgegevens, onderzoeksmetingen en dergelijke is van groot belang voor het aansturen van een onderneming. Al deze informatie kan veel minder ruimte innemen en veel efficiënter worden gebruikt door middel van innovatieve database solutions.

Voordelen van een Database

Een database is een digitale methodiek om uw gegevens centraal op te slaan. Een database wordt veilig opgeslagen op een fileserver (bestanden-server), waarvan regelmatig back-ups c.q. kopieën gemaakt kunnen worden. De kostenbesparende voordelen van database-oplossingen zijn onder meer:

  • Kleinere opslagruimte van uw gegevens
  • Gegevens zijn op te vragen van elke lokatie
  • Minder tijdverlies aan administratieve handelingen
  • Flexibiliteit van uw medewerkers
  • Productiviteitsstijging van uw medewekers

Kwaliteit van onze database oplossingen

Onze database oplossingen worden ontwikkeld door specialisten op het gebied van hogere programmeertalen waaronder specifieke databaseprogrammeertalen. Met het oog op de continuïteit van de bedrijfsprocessen van uw bedrijf, gaan wij projectmatig te werk.

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Dit zorgt voor verschillen in benodigde informatie en de organisatie van informatiestromen. Door de specialisten van 2Vanhorssen.com wordt daarom gekozen voor een maatwerk oplossing voor de gehele organisatie. Maatwerk is ons inziens niet te vermijden in het ontwikkelingsproces van zo’n systeem. We proberen het maatwerk wel te minimaliseren door gebruik te maken van standaardmodules die wij zelf hebben ontwikkeld. Het gebruik van standaard modules is voordelig en dat komt tot uiting in uw offerteprijs.