Commerciële- en management trainingen

2Vanhorssen.com kan maatwerk trainingen voor u verzorgen. Wij richten ons met name op commerciële trainingen, managementtrainingen en trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. 2Vanhorssen.com trainingen vinden in een ontspannen sfeer plaats en zijn heel leuk en inspirerend. De resultaten van de trainingen zijn concreet bruikbaar in de organisatie. Praktijkvoorbeelden staan centraal bij oefeningen en er wordt veelal een actieplan gemaakt. Tenslotte zijn de trainingen ervarings- en actiegericht. U zit nooit lang achtereen op een stoel maar bent actief bezig met oefeningen, individueel en in groepen. Onze trainers zijn stuk voor stuk door de wol geverfde professionals met veel ervaring op hun vakgebied.

Breed scala aan commerciële trainingen

Commerciële trainingen zijn een specialiteit van 2Vanhorssen.com De trainingen worden gericht op algemene houding en vaardigheden maar ook op het verkopen van uw producten. Om een indruk te geven van het scala aan verkooptrainingen noemen we enkele voorbeelden van trainingen op commercieel gebied:

  • Commerciële vaardigheden en doeltreffend relatiebeheer
  • Telefonische verkoop en klantgerichte communicatie
  • Coachend verkopen en effectief onderhandelen

Management trainingen nieuwe stijl

2Vanhorssen.com verzorgt ook managementtrainingen. We noemen enkele voorbeelden:

  • Coachingsvaardigheden; leren hoe je jezelf en anderen succesvol kan coachen
  • Persoonlijk leiderschap; de balans vinden tussen daadkrachtig en dienend leiderschap
  • Mensgericht projectmanagement; de kunst van het gezamenlijk creëren in projecten

Trainingen vergroten persoonlijke effectiviteit

De trainingen persoonlijke effectiviteit van 2Vanhorssen zijn zeer intensief en hebben een grote impact op de houding en het gedrag van deelnemers. We noemen enkele voorbeelden:

  • Zelfmanagement; werken aan je persoonlijke effectiviteit en het vergroten van zelfkennis
  • Persoonlijk Ontwikkel Plan; de kracht ervaren van een inspirerend en actiegericht POP Timemanagement; de kunst van de juiste prioriteiten stellen en doelgericht werken