Unieke presentaties die inspireren

Een gewaarschuwd manager…

Peptalk presentatie
De keuze is aan U

Wervelende peptalk presentatie

Onder de titel ‘Een gewaarschuwd manager….’ maakt Godfrey Vanhees, de auteur van de succesvolle romans “De keuze is aan U” en “De zeven Beloften”, in een wervelende peptalk presentatie op een unieke en volstrekt eigen wijze aan managers duidelijk voor welke valkuilen zij zakelijk en privé op moeten passen. Humor en tragiek liggen in elkaars verlengde. Evenals zijn heldere boodschap.

Natuurlijk ontvangen de deelnemers na afloop een gesigneerd boek van de auteur en is er gelegenheid om met elkaar te discussiëren. Een aanrader voor verkooptrainingen, management-sessies en productpresentaties. Voor een beschrijving van de roman surft u naar bol.com

Geloven doen we …

peptalk presentatie
De zeven Beloften

Confronterende peptalk presentatie voor managers

Onder de de titel ‘Geloven doen we….’ maakt Godfrey Vanhees, de auteur van de succesvolle romans “De keuze is aan U” en “De zeven Beloften”, op een confronterende en volstrekt unieke wijze aan managers duidelijk wat de ingrijpende gevolgen kunnen zijn als er niet goed gecommuniceerd wordt en afspraken niet worden vastgelegd. Ook hier liggen humor en tragiek in elkaars verlengde. Na afloop is er gelegenheid om te discussiëren. Een aanrader voor management- en verkooptrainingen.