Onze coaches zijn ervaren zakenmensen

2Vanhorssen.com verzorgt business coaching voor directeuren, managers, ondernemers en professionals. Bij onze business coaching ligt de nadruk op het realiseren van zakelijke doelstellingen, door de persoonlijke kant van u en uw collega’s centraal te zetten.. Onze business coaches zijn ervaren zakenmensen die uitstekend in staat zijn om de zakelijke uitdagingen waarmee u of uw medewerker(s) geconfronteerd worden te doorgronden. De coach is echter ook zeer ervaren in het helpen overwinnen van persoonlijke barrières naar zakelijk succes.

business coaching

Coaching on the job is een vorm van business coaching waarbij de coach naar u en uw organisatie toe komt. In coaching on the job van 2Vanhorssen.com staan met name de uitdagingen en vraagstukken in het dagelijkse werk centraal. Welke concrete situaties komt u in uw functie tegen, waarbij u gecoacht wilt worden door een ervaren professional? De coach kan u of uw medewerker desgewenst begeleiden naar vergaderingen en afspraken om feedback en tips te kunnen geven over het daadwerkelijk vertoonde gedrag.

Personal coaching werkomgeving centraal

2Vanhorssen.com verzorgt ook personal coaching. Bij dit type business coaching staan de persoonlijke ontwikkeldoelen in de werkomgeving centraal. Het doel is om mensen te helpen gelukkiger én succesvoller te zijn in hun werk. Bij personal coaching staat de wijze waarop de cliënt omgaat met zijn werkomgeving centraal. Veel voorkomende onderwerpen bij dit type business coaching zijn communicatieverbetering, conflicthantering, stressreductie en assertiviteit.

Loopbaanbegeleiding focus welke koers

Bij de loopbaanbegeleiding van 2Vanhorssen.com ligt de focus op het bepalen van de nieuwe koers voor de carrière van uzelf of een van uw medewerkers. Loopbaan coaching is bedoeld voor mensen die toe zijn aan een intensieve en persoonlijke bezinning op hun loopbaan. Een ervaren loopbaancoach helpt bij het vinden van nieuwe inspiratie, het maken van een heldere toekomstvisie, het bepalen van persoonlijke doelen en het maken van een actieplan. Desgewenst kan de coach u tijdens de uitvoering van het actieplan blijven begeleiden.

business coaching