Onze onderzoeken zijn zowel intern- als extern gericht

Marktonderzoekbureau 2Vanhorssen.com voert degelijk en onafhankelijk marktonderzoek uit naar vraagstukken die voor uw organisatie van belang zijn. Dit kunnen interne of marktgerichte onderzoeken zijn op het gebied van strategie, marketing, organisatie en innovatie. Uw medewerkers worden bij de opzet van het marktonderzoek betrokken en het marktonderzoek wordt door onafhankelijke specialisten uitgevoerd. Zo krijgt u gegarandeerd een nieuwe kijk op uw organisatie en haar omgeving.

Onderzoek in de vorm van een organisatieonderzoek

Onderzoekbureau 2Vanhorssen.com voert ook organisatieonderzoek uit dat verder gaat dan alleen het kosten en batenplaatje op dit moment. Hoe staat het met de gezondheid van de organisatie en bent u klaar voor de toekomst? In hoeverre wordt er ingespeeld op kansen en bedreigingen. Hoe is het gesteld met de cultuur en de kwaliteit van het management en het personeel? Een organisatieonderzoek geeft u inzicht in de kansen voor verbetering van uw organisatie.

Marktonderzoek in de vorm van een tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek onder medewerkers of klanten geeft u inzicht in de zaken die uw personeel en uw klanten belangrijk vinden. Weet u waar uw klanten waarde aan hechten? Weet u hoe gelukkig en tevreden uw medewerkers zijn en wat de sleutelfactoren zijn die de sfeer bepalen? Door middel van een enquete, interviews of workshops krijgt u veel waardevolle informatie zodat u de klant- en medewerkerstevredenheid kunt verbeteren.

Marktonderzoek in de vorm van een haalbaarheidsonderzoek

Marktonderzoekbureau 2Vanhorssen.com verzorgt een kritisch haalbaarheidsonderzoek voor nieuwe diensten en producten. Er wordt daarbij gekeken naar strategische, marketingtechnische, financiële en organisatorische consequenties van de introductie van uw nieuwe product of dienst. Is er markt voor? Wat zijn de verwachte kosten en opbrengsten. Hoe past het in de strategie en het huidige assortiment? Een haalbaarheidsonderzoek geeft u inzicht in de mogelijkheden en de risico’s.