Trackrecord van 40 jaar | Businessplannen en marketingplannen

Wanneer u als MKB- of ZZP-ondernemer op zoek bent naar een innovatief en praktijkgericht marketingbureau voor het MKB, dat een bewezen trackrecord heeft van meer dan 40 jaar. Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek contact op met 2Vanhorssen.com. Als het kenniscentrum voor het MKB ZZP hebben wij de afgelopen tientallen jaren aangetoond kennis van zaken te hebben op tal van gebieden. Kijk voor een overzicht van bedrijven in onze portfolio.

marketingbureau MKB

Toegevoegde waarde van een marketingbureau voor het MKB

De mannen en vrouwen achter ons marketingbureau voor het MKB beschikken over tientallen ervaring op hun vakgebied. Niet alleen zijn ze volledig gecertificeerd, maar bovenal beschikken zij over tientallen jaren praktijkervaring. Zij hoeven het spreekwoordelijke wiel niet opnieuw uit te vinden en weten als geen ander hoe zij voor u kosten kunnen besparen en u kunnen introduceren binnen netwerken die voor u interessant zijn.

Ondernemers die met een stagnerende omzet te maken krijgen, omdat de producten en diensten van hun businessmodel niet meer voor genoeg marge zorgen, vinden wij een uitdaging. Zeker wanneer in de Quick scan naar voren komt, dat er voldoende kansen zijn wanneer men bereid is om zijn/haar bedrijf te herpositioneren. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw bedrijf weer voldoende marge maakt.

Marketingbureau MKB ZZP voor startende ondernemers

Voor mannen en vrouwen die voor zichzelf willen beginnen is ons gecertificeerde en ervaren marketingbureau een uitkomst. Dankzij tientallen jaren ervaring en ons zeer uitgebreide relatie netwerk helpen wij u traditionele beginnersfouten te voorkomen en stapsgewijs een gezonde basis neer te zetten. Uw ideeën en plannen zijn het uitgangspunt. Wij leggen deze vast in het pre businessmodel. Aspecten die onderdeel uitmaken van deze QuickScan zijn:

  • De diensten en/of producten die u wilt gaan aanbieden
  • Sterkte / zwakte analyse (SWOT)
  • Concurrentie analyse
  • Verzorgingsgebied
  • Omzetverwachting / omzet potentieel
  • Verwachte reële winstmarge
  • Distributiekanaal
  • Unique Selling Point / Proposition
  • Financiële middelen

Wanneer we bovenstaande punten in kaart hebben gebracht weten wij of uw ideeën en plannen haalbaar zijn. Is dat het geval, dan kunnen wij een gecertificeerd businessplan en marketingplan voor u gaan opstellen. Deze gecertificeerde plannen kunnen tevens gebruikt worden voor het verkrijgen van financiering bij een bankinstelling.