SEO specialist MKB sinds 1999

SEO-consultant voor MKB en ZZP-ondernemers

SEO-consultant voor MKB en ZZP-ondernemers

Regeren is vooruitzien geldt ook voor ondernemers met een visie

De wereldeconomie zit als gevolg van het Corona virus in een diepe wereldwijde recessie. Dat geldt helaas in sterke mate ook voor Nederland met haar open economie. Zolang er geen medicijn/vaccin gevonden wordt tegen het Corona virus kunnen MKB en ZZP-ondernemers hun werkzaamheden niet op de traditionele wijze uitoefenen. Zij zullen klanten en opdrachtgevers op een andere wijze moeten zien te bereiken. Zoekmachines als Google en Bing zijn hier bij uitstek geschikt voor. Gevolgd door verkoopsites als Marktplaats en Social media als Facebook en Instagram. De kolossale ondersteuningspakketten van de overheid, geven ambitieuze MKB en ZZP-ondernemers commerciële lucht om over te gaan naar een andere vorm van marktbewerking. De gecertificeerde SEO-consultant van het Kenniscentrum voor het MKB kan u hiermee helpen.

Waarom een full-service SEO-consultant inschakelen?

Om als ondernemer zo snel mogelijk over te kunnen schakelen naar Online als primair kanaal, is het verstandig dat u de expertise inschakelt van een full-service SEO-consultant met een marketingachtergrond. Hij/zij kan voorkomen dat u het spreekwoordelijke wiel uit moet gaan vinden en vertraging oploopt. De gecertificeerde SEO-consultant van het Kenniscentrum voor het MKB weet welke stappen hij/zij samen met u moet ondernemen om op belangrijke zoektermen in de top-20 binnen Google en Bing gevonden te worden. Alleen dan bent u zichtbaar voor potentiële klanten en opdrachtgevers. Hetzelfde geldt voor belangrijke verkoopwebsites als Marktplaats en Social media als Facebook en Instagram. Vandaag de dag is het belangrijk, dat u al deze instrumenten inschakelt. Zolang de Corona crisis duurt doet u er bovendien verstandig aan met (potentiële) klanten wekelijks te communiceren. Hoe? Dat hangt van uw bedrijf af, maar wij helpen u hier graag mee.

Gecertificeerd SEO-consultant sinds 1999

Onze meest ervaren SEO-consultant is gecertificeerd sinds 1999 en is inmiddels door meer dan 1.000 MKB- en ZZP-ondernemers ingehuurd voor zijn expertise en ervaring. Een gedetailleerd overzicht van de wijze hoe hij te werk gaat kunt u vinden via de link SEO-specialist MKB. Profiteer ook van de kennis en ervaring van de gecertificeerde SEO-consultant van het Kenniscentrum voor het MKB. Hij kan u helpen om deze moeilijke periode door te komen en snel gebruik te maken van de vele kansen die Online biedt. Wanneer de Corona crisis over is weet niemand, maar u kunt dan profiteren van een voorsprong op uw concullega’s. U beschikt namelijk over 2 kanalen waarmee u (potentiële) klanten aan uw bedrijf weet te binden.

Voor een oriënterend gesprek met onze gecertificeerde SEO-consultant stuurt u een e-mail naar info@2vanhorssen.nl of belt u tijdens kantooruren telefoon 0183 – 70 20 15.

De werkzaamheden van een SEO-consultant zijn erop gericht om de website van een MKB of ZZP-ondernemer op belangrijke zoektermen op zo hoog mogelijke posities binnen de organische resultaten van zoekmachines als Bing en Google te krijgen. Dit moet zorgen voor een sterke toename van het aantal bezoekers aan een zakelijke website.

Een full-service SEO-consultant beschikt niet alleen over de kennis om een zakelijke website op hoge organische posities te krijgen. Hij/zij kan u als ondernemer volledig ontzorgen. Denk hierbij aan belangrijke zaken als SEO-webdesign, marketing, verkoop, social media en e-mailmarketing. Vandaar de term full-service.

In Nederland gebruikt meer dan 90% van de mensen een zoekmachine wanneer ze op zoek zijn naar een product of dienst. Zij beperken zich in de meeste gevallen tot de eerste twee pagina’s van de zoekresultaten. Als MKB-bedrijf of ZZP’er is het dan ook van het grootste belang dat u in de top-20 van de zoekresultaten komt te staan. Lukt dat niet dan mist u 24/7 een grote groep potentiële klanten. Het enige alternatief om in de Top-20 te komen zijn online advertenties zoals Google Ads.

Een gecertificeerde SEO-consultant kan er samen met u voor zorgen, dat u over een website beschikt, die op belangrijke zoektermen gezien en gevonden wordt. Dit zal zorgen voor significant meer bezoekers. Wanneer uw zakelijke website aansluit bij haar gebruikers en een duidelijke call to action in zich heeft zal dit ook voor spontane aanvragen gaan zorgen. Door ook gedoceerd gebruik te maken van social media en verkoopsites als Marktplaats bouwt uw website autoriteit op. Deze inspanningen zullen ongetwijfeld ook een impuls geven aan het aantal bezoekers aan uw fysieke winkel/ bedrijfspand.

Door |2021-06-03T06:07:51+00:00april 25th, 2020|Marketingbureau|Reacties uitgeschakeld voor SEO-consultant voor MKB en ZZP-ondernemers

Share This Story, Choose Your Platform!

Over de auteur:

Godfrey Vanhees is sinds 1999 gecertificeerd SEO specialist MKB en o.a. auteur van het boek 'De keuze is aan U'. In dit boeiende en aangrijpende boek wordt beschreven wat de positieve en negatieve gevolgen zijn van keuzes die een mens maakt in zijn / haar leven. Daarnaast laat hij zien wat de gevolgen van die keuzes voor een maatschappelijke carrière kunnen zijn.
Go to Top