Gecertificeerde SEO specialist ZZP maakt verschil

SEO specialist MKB

De oplossing voor succesvolle e-commerce

De SEO specialist MKB ZZP is al meer dan 25 jaar onderdeel van marketingbureau 2Vanhorssen.com. Ons ervaren en gekwalificeerde team biedt een groot aantal betaalbare en gecertificeerde diensten aan MKB-ondernemers en ZZP’ers aan. Al onze collega’s beschikken over tientallen jaren ervaring op hun vakgebied. Voor u als MKB-ondernemer en ZZP’er betekent dit, dat u kunt profiteren van de kennis en ervaring van ervaren ondernemers en niet in valkuilen stapt die u geld en omzet kosten.

SEO expert 2Vanhorssen.com met toegevoegde waarde

Als marketingbureau voor het MKB willen wij bij voorkeur het niet laten bij het zichtbaar maken van uw zakelijke website binnen de zoekmachines door onze SEO specialist voor het MKB. Vaak zien wij, dat de e-commerce implementatie niet goed verloopt en zelfs stagneert, omdat er geen interne routing en richtlijnen zijn vastgelegd hoe om te gaan met reacties. Wij willen graag een bijdrage leveren in het ten uitvoer brengen van de gekozen e-commerce strategie, de e-commerce bedrijfsvoering en operationele processen handen en voeten geven. Op deze manier worden knelpunten en het onnodig missen van kansen voorkomen.

Zoekmachine optimalisatie door dé SEO specialist MKB ZZP

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimisation. Een andere veel gebruikte term is zoekmachine optimalisatie. Wanneer u de SEO specialist voor het MKB van 2Vanhorssen.com inhuurt, schakelt u de kennis in van een SEO expert, die al meer dan 20 jaar verstand heeft van de werking van zoekmachines en weet binnen welke kaders gewerkt mag worden. Sinds 1999 hebben al meer dan 1.075 MKB-bedrijven en ZZP’ers gekozen voor zijn expertise. Kunnen wij elke MKB-ondernemer of ZZP’er helpen? Het antwoord is nee. Mocht uit de resultaten van een zoekwoorden analyse blijken, dat er onvoldoende kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf met e-commerce zijn, dan nemen wij uw opdracht niet aan. Zien wij wel kansen, dan gaan we graag samen met u een duurzame zakelijke relatie aan.