Gratis positiescan voor MKB ZZP websites in Google

Op welke positie staat uw MKB ZZP website in Google

Cruciaal dat uw MKB ZZP website gevonden wordt in de Top-20

Een toenemend aantal MKB-ondernemers en ZZP’ers hebben te maken met stagnerende omzetten. In het bijzonder zelfstandige winkeliers zien het winkelend publiek jaarlijks met  procenten teruglopen. Velen zullen het op termijn niet meer gaan redden. Zeker wanneer men geen gebruik maakt van de mogelijkheden die e-commerce biedt. Hetzelfde geldt voor een toenemend aantal ZZP’ers. De realiteit is, dat men in het verleden via mond-tot-mond reclame voldoende opdrachten kon binnenhalen. Helaas is dat sinds de komst van zoekmachines als Google en Bing niet meer zo. Consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar een product of dienst, kijken in 9 van de 10 situaties allereerst in de zoekmachines. Pas wanneer men geen vakman of product op het internet kan vinden zal men bij u langskomen of u benaderen.

Open voor (toekomstige) klanten een digitaal filiaal dat 24/7 geopend is

Bent u in het bezit van een MKB ZZP website, maar krijgt u hier vrijwel geen reacties op? Dan is het belangrijk om te onderzoeken wat de oorzaak is dat uw MKB ZZP website niet goed genoeg werkt. Dit kan heel eenvoudig. Kijk of uw MKB ZZP website op belangrijke zoektermen in de top-20 van zoekmachines als Google.nl en Bing.nl naar boven komt. Wanneer dat op geen enkele relevante zoekterm is, dan heeft u direct antwoord op de vraag waarom u vrijwel geen reacties krijgt. In dergelijke situaties adviseren wij u om met onlineadvertenties te gaan adverteren. Het enige nadeel is dat de kosten behoorlijk op kunnen lopen, omdat ook concurrenten op de eerste pagina willen staan. Vanwege de grote vraag kan de prijs oplopen tot wel 4 tot 5 euro per click. U kunt ook kiezen voor een duurzame oplossing. Vraag advies in bij een gecertificeerde SEO-specialist MKB ZZP als 2Vanhorssen.com

Gratis positiescan zoekmachines en e-commerce advies

Alleen de zon gaat voor niets op is het spreekwoord. Dat blijkt niet waar te zijn. Als kenniscentrum voor het MKB biedt 2Vanhorssen.com deze service gratis aan MKB-bedrijven en ZZP’ers aan. Ja, natuurlijk hopen wij in de toekomst dat u ook aan ons denkt wanneer u een product of dienst nodig heeft dat wij aanbieden. Wij behandelen aanvragen voor een gratis positiescan zoekmachines in combinatie met een e-commerce advies op volgorde van binnenkomst. Mocht blijken, dat uw huidige website niet geschikt is voor e-commerce activiteiten, dan kunnen wij u een overzicht toezenden van webdesign bureaus die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en bouwen van betaalbare SEO geoptimaliseerde MKB-websites waarmee u nieuwe klanten kunt binnenhalen en wekelijks / maandelijks bestaande klanten kunt informeren.

Maak van E(lectronic) – commerce,  E(xtra) commerce

Wanneer u naast uw winkel / bedrijfspand  beschikt over een website die geschikt is voor e-commerce activiteiten, dan kunnen wij u begeleiden om hier optimaal gebruik van te maken. U zult binnen enkele maanden gaan ervaren dat er weer een instroom van nieuwe klanten / afnemers  plaatsvindt. Voor uw bedrijf staat de letter e van e-commerce dan ook voor EXTRA commerce!