Voor ervaren interim managers neemt u contact 2Vanhorssen.com

2Vanhorssen.com kan tijdelijk personeel voor u verzorgen zoals project- en interimmanagement, maar ook accountmanagers en consultants. Wij hebben een uitgebreid relatiebestand van ervaren managers, verkopers en adviseurs. Hierdoor zijn we in staat om in de meeste gevallen binnen een week een kandidaat met de gewenste expertise aan u voor te stellen.

Interim management in de vorm van projectmanagement

Projectmanagement is een specialiteit van 2Vanhorssen.com Wanneer u geen geschikte projectleider binnen uw organisatie beschikbaar heeft, kunnen wij het projectmanagement overnemen of een geschikte kandidaat voorstellen. Onze projectmanagers zijn gewend om een concreet projectresultaat neer te zetten binnen de beschikbare tijd en middelen. Kenmerkend voor onze projectmanagers zijn hun communicatieve kwaliteiten, de brede kennis en ervaring en de methodische projectaanpak. Dit vormt de garantie voor een uitstekend projectresultaat.

Interim management in de vorm van een interimmanager

2Vanhorssencom kan u een interimmanager leveren die u professioneel kan ondersteunen. We putten uit een uitgebreid netwerk van ervaren en zelfstandige interimmanagers die regelmatig middle-management of topfuncties vervullen. Onze interimmanagers kunnen als verandermanager optreden bij reorganisaties waarbij niet alleen de kosten en baten centraal hoeven te staan. Ook de verandering van de houding van het personeel, de cultuur en de samenwerking in de organisatie kan desgewenst deel zijn van de interimopdracht.

Interim management in de vorm van accountmanagers of consultants

Het is ook mogelijk om ervaren accountmanagers of consultants tijdelijk in te huren. U kunt via 2Vanhorssen bijvoorbeeld de beschikking krijgen over part-time accountmanagers die een paar dagen per week voor uw verkoop en relatiebeheer zorgen. Ook kunt u een fulltime consultant inhuren voor een tijdelijk marketingproject waarvan de exacte scope en tijdsduur nog niet vaststaan. Zo kunt u de organisatie flexibel versterken met ervaren professionals.