Hoe presenteert uw familiebedrijf zich online

Ontvang € 700 korting voor antwoorden zichtbaarheid analyse    

In tal van onderzoeken komt naar voren dat het gemiddelde familiebedrijf zich matig tot ronduit slecht presenteert op het internet. Wat is de verklaring dat dit op zo’n grote schaal gebeurt en veel familiebedrijven de omvang van hun klantenbestand zien verdampen?

Traditionele bedrijfsvoering zorgt voor missen van de boot

Wat verstaan we onder traditionele bedrijfsvoering? Vaak zien we in een familiebedrijf dat het handelen gebaseerd is op het verleden. Welllicht herkenbaar. ‘We doen dit al vele generaties zo en daar hebben we een mooi bedrijf mee opgebouwd’. Onze huidige klantenkring weet dat wij staan voor kwaliteit en service. En daar heeft u voor een belangrijk deel gelijk in. Ons advies is dat u kwaliteit en service moet blijven koesteren. Alleen zal uw klantenkring op deze wijze steeds meer gaan vergrijzen en afnemen. Dat kan nooit uw bedoeling zijn.   

Waarom lopen steeds meer familiebedrijven nieuwe klanten mis?

Het oriëntatieproces van klanten speelt zich in toenemende mate af op het internet. Dat geldt in het bijzonder voor jongeren en jonge gezinnen in de leeftijdscategorie tot 35 jaar. Het aankoopproces wordt in sterke mate bepaald door surfen op het internet. U moet dan denken aan zoekmachines en social media. Zelfs het vinden van een geschikte partner vindt hier plaats. Vooral jonge innovatieve ondernemers spelen hier 24/7 op in en romen de markt voor u af zonder dat u het merkt. En dat is doodzonde. Stop deze ontwikkeling en maak gebruik van uw sterke punten en de kansen die de elektronische snelweg u biedt.

“Ik heb al een website” is een veel gekregen antwoord

 Fijn voor u is dan het antwoord dat we geven. Wat doet u er mee? Wordt uw website goed bekeken? Aantal bezoekers per dag? Hoeveel aanvragen heeft u per dag en hoe is het interne traject binnen uw familiebedrijf? Hoeveel nieuwe klanten heeft deze website u al opgeleverd? Hoe communiceert u met klanten? En minstens zo belangrijk om te weten is of potentiële klanten die voldoen aan uw klantenprofiel zich wel oriënteren via zoekmachines en/of social media. Pas wanneer u antwoord heeft op deze vragen kunt u doelgericht aan de gang en nieuwe klanten verwelkomen.

Uniek aanbod voor maximaal 10 familiebedrijven

De SEO-specialist MKB van 2Vanhorssen.com biedt u in samenwerking met Raymond Evers maximaal 10 familiebedrijven de mogelijkheid om voor slechts € 295, – exclusief 21% BTW gedetailleerde antwoorden te krijgen op deze belangrijke vragen.  Dit betekent een korting van € 700,- Heeft u belangstelling voor dit éénmalige aanbod neem dan contact op met Raymond Evers 06 53564501