zakelijk website voor commercieel gebruik

Wanneer u als MKB-ondernemer of ZZP-er wilt profiteren van de kansen en mogelijkheden die het internet biedt, dan zult u moeten beschikken over een zakelijke website die geschikt is voor commercieel gebruik. Aan welke voorwaarden moet een dergelijke website voldoen?

  • Uw website moet een verlengstuk zijn van uw bedrijf
  • Uw website moet het mogelijk maken om uw doelstellingen te realiseren
  • Uitnodigend voor potentiële klanten
  • Uw zakelijke website moet goed zichtbaar zijn binnen de zoekmachines
  • Beschikken over mogelijkheden om met klanten te kunnen communiceren
  • Beschikken over een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem
  • Gebouwd zijn met een open source CMS als WordPress of Joomla, zodat u niet afhankelijk bent van een webdesign bureau
  • Bij voorkeur aansluiten bij uw Klanten Informatie Systeem

Zeker wanneer u geen enkele ervaring heeft met websites die geschikt zijn voor commercieel gebruik zult u wellicht schrikken van bovenstaand aantal punten waar u op moet letten. Voor de goede orde er zijn zelfs nog meer punten die van belang zijn. Ervaren webdesign bureaus nemen voor u het meeste werk uit handen. Voor namen van betaalbare en succesvolle webdesign bureaus kunt u ons altijd benaderen.

Wanneer u besluit om een MKB ZZP website te laten bouwen, dan is dit een samenspel tussen u en het webdesignbureau. U zult hiervoor tijd vrij moeten maken!!! Wanneer u dit doet dan beschikt u binnen enkele maanden over een succesvolle zakelijke website die 24/7 voor u werkt! Een SEO geoptimaliseerde zakelijke website hoeft beslist niet duur te zijn. Al vanaf € 1.299, – exclusief btw kunt u hierover beschikken.

Waarschuwing: Ga als ondernemer nooit langdurige contracten aan. Er zijn bedrijven die met mooie praatjes u gouden bergen beloven. Kijk op het internet altijd naar recensies en klachten over een webdesign bureau. Kies voor kwaliteit en niet voor een (mis)koop, want vaak geldt bij webdesign goedkoop is duurkoop.

Maak van uw (E)lectronic-business (E)xtra-business!