Alle scootmobielen vindt u op de Scootmobielpagina.nl

Home/Alle scootmobielen vindt u op de Scootmobielpagina.nl
Alle scootmobielen vindt u op de Scootmobielpagina.nl 2017-06-03T16:57:51+00:00

Het onafhankelijke redactionele platform over scootmobielen

Wanneer u op zoek bent naar onafhankelijke informatie over scootmobielen, omdat u van plan bent om op (korte) termijn een scootmobiel te gaan kopen. Dan is de Scootmobielpagina.nl voor u in meerdere opzichten de aangewezen informatieportal om u te oriënteren welke merken scootmobielen het beste bij uw wensen en behoeften passen. Om tot een onafhankelijke eerste selectie te komen hebben onze betrokken programmeurs de Scootmobielwijzer ontwikkeld. Op basis van 7 onafhankelijke criteria laat de Scootmobielwijzer u direct een maatwerk advies zien, dat alleen u kunt zien en waarvoor u zich niet eerst hoeft aan te melden.

Alle merken scootmobielen vindt u op de Scootmobielpagina.nl  

Door de redactie van de Scootmobielpagina.nl zijn in principe alle merken en modellen scootmobielen opgenomen, die op de Nederlandse scootmobielen markt worden verkocht. Van alle merken scootmobielen hebben onze redacteuren per model de afbeelding, details en specificaties toegevoegd, zodat u een eerste indruk krijgt of een scootmobiel wel of niet bij uw wensen en behoeften past. Een compleet overzicht van alle merken en modellen scootmobielen die u in Nederland kunt kopen vindt in de rubriek SCOOTMOBIELEN.

De Scootmobielwijzer: Onafhankelijk advies op basis van uw wensen

Wanneer u voor het eerst te maken krijgt met een beperking van uw mobiliteit is het kopen van de juiste scootmobiel geen eenvoudige opgave, omdat elk mens uniek is. Wat voor de een belangrijk is geldt niet voor de ander. Bepalend zijn uw persoonlijke wensen en woonomgeving. Om u handvatten te geven welke scootmobielen het beste bij u passen heeft onze redactie een onafhankelijke test samengesteld die gebaseerd is op 7 criteria.

De Scootmobielwijzer is opgebouwd uit 7 criteria

Om tot een onafhankelijk maatwerk advies te komen, dat volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen, leggen wij 7 criteria aan u voor. Deze criteria zijn comfort, wendbaarheid, veiligheid, snelheid, bereik, opvouwbaar / vast en prijs. Door aan elk van deze criteria een cijfer van 0 tot 10 te geven krijgt u een overzicht te zien met scootmobielen die het beste bij uw persoonlijke wensen passen. Indien gewenst kunt u gratis enkele brochures aanvragen. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u tevens gratis het boekje ‘Veilig de weg op met uw scootmobiel’ t.w.v. € 9,95

Voor meer informatie en / of aanvullingen raadpleegt u de rubriek contact